Home > Help

Help

Grootte van lettertype aanpassen

Soms is het lezen vanaf een beeldscherm een stuk prettiger met grotere letters. U kunt de lettergrootte zelf aanpassen in het menu rechts bovenin.

Browser

Deze website is geschikt gemaakt om in zoveel mogelijke verschillende browsers goed getoond te kunnen worden. Wanneer de website niet goed wordt getoond, betekend dit in de meeste gevallen dat u een verouderde versie van uw browser hebt. U kunt op de website van uw browser gratis een nieuwe(re) versie downloaden.

Menustructuur

Het navigeren door de site kan via het horizontale hoofdmenu en het submenu dat uitklapt. Als een menu-item is gekozen kan ook via het submenu onder het hoofdmenu worden genavigeerd. Tevens vindt u in het kruimelpad, te vinden vlak onder het menu, gemakkelijk uw weg terug naar voorgaande pagina's, waar u vandaan gekomen bent.

Het hoofdmenu bevat de hoofdgroepen van deze site. Door met de muis over deze groepen te bewegen verandert de kleur en worden de submenu-items getoond. Door op een hoofdmenu-item of submenu-item te klikken wordt de pagina van dat item getoond.

Links

Op deze website zijn links in een andere kleur en onderstreept aangegeven. Hiermee kunt u navigeren naar de desbetreffende pagina.

Zoeken

In het menu bovenin vindt u de zoekbalk. Hierin kunt u één of meerdere zoektermen typen. De resultaten worden op een aparte pagina getoond. De resultaten bevatten een link waarmee u naar de gezochte informatie kunt gaan.